f t g m
  • Osećajte se prijatno na stranicama naše veb prezentacije!

  • Ovo je naša matična škola!

  • Svi u školu!

  • Stihovi Đure Jakšića u Skadarliji.

Copyright 2021 - Osnovna škola "Đura Jakšić", Trnava. Izrada sajta: Učasoft.

Izdvojena odeljenja

Brđani

iobrdjaniU ovom izdvojenom odeljenju nalazi se jedan objekat novije gradnje(1985.g.) sa dve učionice i zbornicom. Škola poseduje dvorište koje nije asvaltirano. U dvorištu se nalazi mokri čvor koji je urađen na primitivan nači bez vode. Škola je ograđena veoma davno bodljikavom žicom. Ograda je dosta oronula i mora se uraditi nova.

 

 

 

 

 

 

 

Rajetiće

iorajeticeOvo školsko mesto poseduje objekat na dva nivoa sa osam prostorija . Školsko dvorište nije uređeno. Deo dvorišta je pošumljen pre trideset godina četinarima povšine oko 1 hektar. Postoji mokri čvor i voda sa sopstvenog izvora.

 

 

 

 

 

 

 

Leča

Ovo izdvojeno odeljenje poseduje jedan objekat sa četiri prostorije. Ovaj objekat je starije granje i nastava se izvodi u vrlo teškim uslovima. Škola poseduje dvorište koje nije uređeno. U dvorištu se nalazi mokri čvor bez vode. Škola poseduje vodu sa sopstv enog izvora. Dvorište je bilo davno ograđeno bodljikavom žicom . Ograda je dosta ruinirana i mora se menjati.

Odojeviće

Ovo školsko mesto poseduje objekat sa šest prostorija. Deo prostorija je nekad služio kao stanbeni prostor za prosvetne radnike. Zgrada je u veoma lošem stanju zbog zastarelosti i neodržavanja. Zgrada ovog školskog mesta je u fazi urušavanja.

Školske 2015/16.godine škola je počela sa radom ali ne u školskoj zgradi već je postojeću zgradu seoske prodavnice renovirala i privela nameni za obavljanje obrazovno-vaspitnog rada.

Ova izdvojena odeljenja su u brdsko-planinskom područiju udaljena od matične škole 10 i više kilometara. Prevoz do istih ne postoji pa je odlazak i dolazak nastavnika veoma otežan. Nedostatak svih isturenih odeljenja je mokri čvor i ograda . Sve je urađeno još veoma davno i na primitivan način.